Наші сертифікати - гарантії якості

З 1974 року, разом із фахівцями в галузі фармакології, науковці лабораторії Nelly De Vuyst® зробили величезний прорив у формулюванні революційного спектру ефективних, коригувальних засобів та професійних процедур для світової естетичної медицини.

Продукція Nelly De Vuyst® виготовляється в Канаді з дотриманням найвищих стандартів якості Європейського Союзу, які все ще залишаються найбільш вимогливими в галузі косметології.

У власній GMP сертифікованій лабораторії Nelly De Vuyst® заборонено використання багатьох хімічних інгредієнтів таких як: ГМО, парабен, силікон, мінеральні масла, спирт, парфуми, глютен та заборонено тестування засобів на тваринах!

Департамент наукових досліджень Nelly De Vuyst® постійно відкриває нові покоління активних інгредієнтів та технологій та продовжує розробляти затребувані засоби по догляду за шкірою, які відповідають найвищим стандартам сучасної дерматології та естетичної косметології. 

В чому ефективність нового покоління дерматокосмецевтики Nelly De Vuyst®?

  1. Революційна запатентована технологія обробки та контрольованої доставки молекул - The Diadermic Method™.
The  Diadermic Method ™ - це процес зменшення у лабораторних умовах молекул активних інгредієнтів, який дозволяє збільшити їх синергію та стимулює коригувальні дії.
Даний унікальний метод іонізації та поляризації молекул, дозволяє активним інгредієнтам легко проникати у найбільш глибокі шари шкіри (від поверхневого до більш глибокого) та досягати специфічні клітинні мембрани.
  1. Інкапсуляція у рослинні олеосоми
Завдяки The  Diadermic Method ™ синергія інкапсульованих у рослинні мембрани інгредієнтів зберігає біологічну активність компонентів та забезпечує глибоке проникнення безпосередньо до клітин дерми, вступая до взаємодії з клітинними мембранами.
  1. Мікробіом-френді філософія
з 1974 року лабораторія Nelly De Vuyst® розробляє засоби з єдиною метою - корекція патологій шкіри та відновлення здорового мікробіому, адже важливість підтримки мікробіозу на всіх етапах життя має величезне значення для поліпшення загального здоров’я людини.
  1. “Зелена хімія”
Лабораторія Nelly De Vuyst® використовує передову технологію метода екстракції активних інгредієнтів - «Зелена хімія». Завдяки цьому процесу ми гарантовано отримуємо екологічно чистий продукт без вмісту шкідливих хімічних домішок, які нажаль найчастіше можна знайти у кінцевому продукті багатьох косметичних засобів.
  1. Сертифікована гарантія якості продукції.
Дерматокосмецевтика Nelly De Vuyst® має найбільшу кількість сертифікатів якості:
  1. ECOCERT® - це орган по сертифікації і контролю органічних продуктів, створений у Франції в 1991 році. Працюючи в більш ніж 80 країнах, він став однією з найбільших організацій по сертифікації органічних продуктів в світі і одним з найвідоміших лейблів в галузі стандартизації натуральної косметики.
Щоб забезпечити екологічно чистий косметичний продукт, стандарт Ecocert встановлює, що інгредієнти отримані з поновлюваних ресурсів і зроблені з використанням екологічно безпечних процесів.
  1. COSMOS® Organic - косметика має сертифікат COSMOS ORGANIC тільки в тому випадку, якщо:
  • Мінімум 95% рослин, які він містить, є органічними
  • Вміст води на перевищую 5% загального інгредієнтного складу
  • Підпис COSMOS ORGANIC доступна для продуктів, які відповідають стандарту COSMOS в усіх відношеннях і містять необхідний процентний вміст органічних інгредієнтів, як зазначено в стандарті COSMOS.
  1. Health Canada - Міністерство охорони здоров’я Канади.
  2. GMP - сертифікація лабораторії, яка гарантує, що готова продукція має стабільно високу якість. GMP - це міжнародний стандарт, який встановлює вимоги до виробництва і контролю якості косметичних та лікарських засобів.
  3. FDA (Food and Drug Administration, FDA) сертифікат Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів (США).
  4. FairTrade - стандарти міжнародного трудового, екологічного та соціального регулювання.
  5. Біорозкладані матеріали - пакування всіх засобів Nelly De Vuyst® придатне до переробки для вторинного використання. 
  6. Cruelty Free - етична косметика, яка не тестується на тваринах і не містить в складі продукти тваринного походження.