Як боротися зі зморшками: дієві компоненти та засоби від  Nelly De Vuyst®

Як боротися зі зморшками: дієві компоненти та засоби від Nelly De Vuyst®

Зморшки — не таке вже й страшне слово, якщо знати, як уповільнити старішання. З космецевтикою Nelly De Vuyst® це реально й що ще більш важливо — безпечно. Проте перед тим, як говорити, якими засобами боротися зі зморшками на обличчі, варто розібратися з причинами старішання та типами зморшок. Готові? Тоді занурюймось у тему.

Види зморшок та причини їх появи

Стан шкіри обличчя змінюється за багатьох причин, природне старішання — далеко не єдина з них. Проте якщо говорити саме про зморшки, вони з’являються з двох основних причин й так само бувають двох видів:

  1. Статичні — утворюються через втрату шкірою колагену та еластану, тобто є наслідками вікових змін.
  2. Динамічні — їх також називають мімічними. Поява пов’язана з підвищеною активністю м’язів обличчі під час сміху, здивування тощо. 

Окрім основних факторів, є додаткові: паління, часте вживання алкоголю, вплив забрудненого довкілля, дія ультрафіолетового світла — все це фактори, які провокують підвищену сухість. А це, своєю чергою, веде до появи зморшок.

Єдиний ефективний метод боротьби зі зморшками — постійний догляд за шкірою. У доглядових засобах обов’язково мають бути присутні компоненти, які зволожують та насичують шкіру. Звичайно орієнтуватися треба на органічні інгредієнти, які не зможуть додатково нашкодити.

Чим омолодити шкіру обличчя — обираємо дієві компоненти

Ввести в схему догляду бажано п’ять груп засобів — міорелаксанти, гіалуронова кислота, пептиди, полінуклеотиди, антиоксиданти. Тепер за порядком про кожну з груп.

Міорелаксанти

Речовини, що блокують м’язові скорочення, які часто стають причиною глибоких або ж поверхневих мімічних зморшків. Здебільшого для цього використовують ін'єкції ботулотоксину. Проте маємо дієву рослинну альтернативу — екстракт акмелла олерацеа. 

Гіалуронова кислота

Насичує та зволожує епідерміс на глибинному рівні, завдяки властивості утримування води. У засобах Nelly De Vuyst® використовується фрагментована гіалуронова кислота, яка здатна утримувати воду до 1000 разів більше власної ваги.


Пептиди

Це можуть бути ліпопептиди або пентапептиди. Перші мають цікаву біологічну властивість: вони запобігають згортанню крові, завдяки підвищенню активності укрокінази — одного з білків, що кодуються однойменним геном. У ліпопептидів також є протимікробна функція.

Що стосується других — пентапептидів, у їх складі є п’ять важливих амінокислот. Ці амінокислоти стимулюють життєздатність матричних шарів епідермісу. Пенапептиди мають глибокий ліфтинговий ефект та розгладжуючи зморшки. Вони також підвищують синтез колагену та гіалуронової кислоти.

Полінуклеотиди

Це компоненти, що притягують молекули води й таким чином живлять глибинні шари шкіри. Вони здатні підвищити вміст колагену до 47%,  й на це знадобиться до 25 днів. Тобто полінуклеотиди мають накопичувальний ефект. Вони також здатні впливати на певні з етапів синтезу мелатоніну, що робить їх ефективними не тільки під час боротьби зі зморшками, а й для зменшення гіперпігментації.

Антиоксиданти

Дуже важлива група інгредієнтів, яка освітлю та вирівнює колір обличчя, прибирає гіперпігментацію, відновлює мембрани епідермісу на клітинному рівні, а також підвищує його еластичність та пружність. Серед антиоксидантів найбільш важливими та результативними є вітамін С, арганова олія та екстракт ройбуша. 

Anti-age засоби від Nelly De Vuyst® — омолоджуємо обличчя в домашніх умовах

Обираючи косметику для домашнього антивікового догляду, першочергово увагу треба звертати на компоненти. Інгредієнти, які ми розібрали вище, містяться в таких засобах NDV:

  • Очищувальне молочко Cellular-Matrix. Видаляє забруднення та водостійкий макіяж, при цьому молочко розроблене та адаптоване спеціально під потреби зрілої шкіри, що вже має помітні ознаки старіння. Засіб ефективний при зморшках, які виникають як наслідок впливу сонячних променів. У складі ДНК молок лосося, алантоїн та вітамін E.
  • Гель для контуру очей BioTense. Необов’язковий, але гарний допоміжний засіб, створений саме для догляду за шкірою довкола очей. Гель розгладжує зморшки, а також прибирає темні кола та сліди набряклості. Серед важливих активних компонентів — вітамін C та E, екстракт акмелла олерацеа, гіалуронова кислота. 
  • Сироватка VitaLift-C HA. Дійсно революційний засіб, в якому поєднанні властивості вітаміну C та фрагментованої гіалуронової кислоти. Ефективно та досить швидко позбавляє шкіру гіперпігментації, й разом з цим робить її більш пружною та еластичною.
  • Сироватка Трилогія пептидів. Насичена пептидна сироватка, яка окрім пептидів містить вітамін C, фрагментовану гіалуронову кислоту та морський колаген. Ідеально підходить для повного омолодження після 40. Однаково результативно працює зі шкірою обличчя, шиї та зони декольте. 
  • Крем Lifting Complex. Розроблений спеціально для вікової, в’ялої та тьмяної шкіри з помітними зморшками. Завдяки ліпо- та пенопептидами у складі діє по аналогії з ліфтинговими процедурами. Крем розгладжує зморшки та підтягує контур обличчя, роблячи його помітно чіткішим. 
Back to blog