Безпечна боротьба з кандидозом під час вагітності: обираємо дбайливі засоби для делікатного періоду

Безпечна боротьба з кандидозом під час вагітності: обираємо дбайливі засоби для делікатного періоду

На жаль, сучасній жінці не потрібно пояснювати, що таке кандидоз. Молочниця підступна — захворювання часто спіткає нас у найбільш неочікуваний і зовсім не слушний час. Організм вагітних більш схильний до появи кандидозу. При цьому захворювання викликає і більше дискомфорту, через складність лікування у делікатний період.

Чому вагітні схильні до появи кандидозу?

Вагінальна дріжджова інфекція є однією з найпоширеніших серед молодих мам. Це пов’язано з підвищеним рівнем естрогену, чого неможливо уникнути під час здорової вагітності. Гормон впливає на стан судин матки, посилює в них кровотік і сприяє підвищенню згортання крові.

Проте, разом з тим він сприяє збільшенню рівня вагінального глікогену. Той, своєю чергою, є цукром, який так люблять бактерії кандіди. Тобто молочницю під час вагітності майже неможливо оминути.

Як боротися з кандидою, коли носиш дитину?

Найперше — безпечними засобами. Надважливо обирати засоби, які матимуть мінімальний вплив на дитину. Переважно це будуть ті, що мають рослинний, органічний склад. Крім того, важливо зважати на клінічно доведену ефективність. Засоби мають бути протестованими у лабораторії й сертифікованими. Тобто добирати лікування важливо за схемою: безпечність + дієвість. При цьому не оминаючи консультації з лікарем-гінекологом, навіть якщо ви впевнені у якості обраного лікування.

Саме для такого лікування спеціалісти Nelly De Vuyst® розробили лінійку BioFemme, в якій є два засоби для результативної боротьби із молочницею під час вагітності.

 Протигрибковий засіб Zone Control BioFemme

Засіб, розроблений вченими Nelly De Vuyst® у співпраці з канадськими гінекологами. Zone Control призначений для зовнішнього використання під час триденного лікувального курсу. Засіб має органічний склад і саме тому дозволений під час вагітності. Попри це, консультація з лікарем-гінекологом перед початком використання залишається необхідною. 

Протирецидивна формула націлена на збалансування жіночої мікрофлори. За допомогою Zone Control ви швидко позбудетесь роздратування, печіння та свербежу, які провокує кандида. 

Гель забезпечує захист та гідратацію слизової оболонки. У складі відсутні будь-які хімічно синтезовані компоненти. Натомість гель складається з активних та додаткових рослинних компонентів.

До прикладу, Алое Вера у складі має протизапальні, антибактеріальні та антисептичні властивості. На додачу компонент має потужний вміст полісахаридів, жирних кислот, амінокислот, ензимів та вітамінів — A, C, E та деяких з B-групи.

Екстракт квітів Глоду у складі покращує кровообіг у вагінальній зоні, регулює мікроциркуляцію та значно зменшує видимі почервоніння. Щоб стабілізувати рівень кислотності, до формули також додали цитрат натрію.

Абсолютно всі компоненти Zone Control гелю безпечні. Крім вже зазначених до нього входить бікарбонат натрію, природний пропандіол та рослинна саліцилова кислота. Формула гарантує м’яке та разом з тим цілеспрямоване ураження 99,9% вагінальних інфекцій Candida Albicans.

Гель для відновлення балансу pH (pH Balancing Gel BioFemme) - профілактика рецидивів кандидозу 

Другий засіб у лінійці Nelly De Vuyst®, розроблений для профілактики молочниці, в тому числі під час вагітності — pH Balancing Gel. Радимо використовувати засоби у парі для більш якісного ефекту.

Це легкий, ультрам’який гель, розроблений спеціально для відновлення балансу кислотності вагінальної зони. Вже після першого застосування відчувається помітний результат. Гель для відновлення балансу рН підсилює дію протигрибкового засобу Zone Control. Він є профілактуючим засобом, що не допускає рецидивів кандидозу.

Як і у випадку із попереднім засобом, гель має органічне рослинне походження. Він також розроблявся за рекомендаціями та під пильним контролем гінекологів. За результативну дію відповідає унікальна комбінація натуральної молочної кислоти з буряка із пребіотиком, у якості якого виступає Олігосахарид Альфа-Глюкан.Такий склад допомагає збалансувати фізіологічний рівень кислотності та нормалізувати екосистему інтимної зони. До складу засобу також входить Алое Вера та інулін. 

Як використовувати засоби колекції BioFemme?

Лікарі-гінекологи наголошують на проведенні регулярного pH-тестування. Тест на рівень вагінального pH можна придбати у будь-якій аптеці. Процес вимірювання займає 20 секунд. Нормальний рівень кислотності лежить у діапазоні 3.8-4.1. У разі відхилення від норми, рекомендуємо пройти курс лікування за допомогою Zone Control BioFemme. Схема лікування залежить від рН кислотності піхви:

      • Рівень pH в діапазоні 4.2-4.5. Рекомендований одноденний курс — засіб наноситься два рази, зранку та ввечері після очищення інтимної зони з Очищаючою Піною BioFemme

      • Рівень pH в діапазоні вище 4.5 Підійде триденний курс — засіб так само наноситься два рази на день, зранку та ввечері після очищення інтимної зони з Очищаючою Піною BioFemme. Тобто загалом буде шість нанесень.

Для закріплення результату та профілактики кандидозу використовуйте Гель для відновлення балансу рН (pH Balancing Gel BioFemme).

Не дивлячись на клінічно доведену безпечність, органічне походження та наявність інструкції до кожного засобу, перед використанням необхідно проконсультуватися із лікарем-гінекологом. По-перше, гінеколог добере індивідуальну схему використання, якої часто потребують вагітні. По-друге, лікар проаналізує склад, показання та протипоказання і також визначить, наскільки доцільним є використання засобів саме у вашому випадку. 

Щоб отримати безкоштовний pH тест вагінального середовища звертайтесь до сертифікованих партнерів Nelly De Vuyst® або у флагманьский косметологічний б'юті простір Aesthetic Boutique by Complete SPA - ми точно знаємо, що здоров‘я шкіри жінки будь-якого віку напряму залежить від здоров‘я мікрофлори інтимної зони.

 

Back to blog